Personal Trainers & Fitness Instructeurs

  • Roderick

Wij werken met echte vaklui op het gebied van Personal Training, Fitness en Groepslessen, iets waar wij trots op zijn, maar onze leden nog meer.

Marjolein Nijziel

Personal training - Bij Body Action Schagen gaan we je helpen en begeleiden bij het behalen van je persoonlijke doel. We gaan net een stap verder als bij andere fitness centra. We zullen overal voor zorgen, van voeding en supplementen tot trainingen. Wij zullen de gehele sessie bij je blijven om je te motiveren, corrigeren en zorgen dat de training zo effectief mogelijk zal verlopen. De trainingen worden eventueel aangevuld met een op maat gemaakt voedingsplan - opgesteld door onze voedingsspecialist - dat zo is samengesteld dat je de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnenkrijgt. Kortom, de perfecte aanpak voor diegene het beste uit zichzelf wenst te halen en volledig gefocust wil werken! Voor specifieke vragen omtrent ons Personal Training Programma kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

 

Roderick Voordouw

Personal Training door Fitness Science. Of u nu wilt afvallen, een mooier figuur wilt krijgen of fitter en energieker wilt worden, Fitness Science heeft de meest effectieve trainingstrajecten om uw doel te behalen. De trainingen zijn ontworpen op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken om maximale effectiviteit te garanderen. De begeleiding wordt verzorgd door Roderick Voordouw, Bewegingswetenschapper, Personal Trainer en oprichter van Fitness Science. De trainingen worden gegeven bij Sport & Health Center Body Action Schagen. Er is gekozen voor deze locatie vanwege de moderne apparatuur en vele trainingsmogelijkheden. Personal Training is zonder meerprijs toegankelijk voor mensen die niet lid zijn van Body Action Schagen.

Contacteer Roderick Voordouw

Tel: 0224-295158

arjan tiebie

Arjan Tiebie - Eigenaar van Tiebie Active - in zijn woorden: "Voordat je begint te trainen met een fitnesscoach is het belangrijk om vast te stellen welk doel of doelen je wilt bereiken. Op die manier kan de personal trainer je beter begeleiden en een plan van aanpak opstellen. Dit wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Wanneer jij in (kleine) stapjes steeds dichter bij je doel komt is dat niet alleen voor jou een geweldige overwinning, ook de personal trainer wordt hier gelukkig van. Door samen te trainen met een persoonlijke trainer voel je je weer verantwoordelijk voor je lichaam en is het vaak makkelijker om de knop om te zetten."


Contacteer Arjan Tiebie

Tel: 06-18091049

E-mail