zaalverhuur

 

Veel mensen denken bij het huren van een ruimte voor hun evenement niet gelijk aan een fitnesscentrum. Ga maar na: veel braderieën, markten en beurzen zijn buiten of zijn te vinden in gymzalen of sporthallen. Veel ruimte, dat wel. Maar meestal zijn dit ook grote, kale en koude ruimtes waar weinig tot geen sfeer is. Veel presentaties en vergaderingen zijn in saaie aula's of kantoren. De sfeer bij Body Action zorgt juist voor een warme en prettige ambiance waar mensen zich snel thuis voelen en gemotiveerd raken om iets te doen. Daarnaast is er voldoende (GRATIS!) parkeergelegenheid, aansluitend aan de locatie zelf.

 

De verschillende ruimtes maken Body Action zeer gebruiksvriendelijk en uiterst geschikt voor diverse en eventueel gelijktijdige activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een bootcamp training na een presentatie van de kwartaalcijfers. Of een rommelmarkt op de tennisbanen terwijl er gelijktijdig workshops worden gegeven in verschillende andere zalen. Body Action biedt genoeg mogelijkheden om van ieder evenement iets moois te maken.

 

In overleg en n.a.v. uw wensen en ideeën zal een passende offerte worden opgesteld. Desgewenst kunnen wij de catering of aanvullende workshops verzorgen.

 

Voor meer informatie over het huren van onze zalen en ruimtes kunt u een email sturen naar receptie@bodyactionschagen.nl of bellen via 0224 – 21 22 23.

 

 

 


 

Zalen en ruimtes:

 

Aerobicszaal van ongeveer 250 m2 met audio- en lichtinstallatie, inclusief headset

Yogastudio van ongeveer 100 m2 met audio-installatie, headset en video-installatie mogelijk

Dojo van ongeveer 100 m2 met audio- en lichtinstallatie, headset mogelijk

 

3 Tennisbanen

2 Squashbanen