wellness

Finse sauna en Turks stoombad

 

Wanneer je helemaal tot rust bent gekomen na het volgen van jouw lesprogramma, kun je deze ervaring nog verder doortrekken. Bij het totaal nieuwe concept van YOGA & MORE is wellness in de vorm een Finse sauna en Turks stoombad namelijk onderdeel van het totaalpakket.

 

De voordelen van een saunabezoek zijn talrijk voor lichaam en geest! Door de warmte krijg je een betere doorbloeding. Het lichaam wordt zodoende goed schoongespoeld en raakt opgebouwde gif- en afvalstoffen kwijt. Daarnaast worden stramme spieren en gewrichten soepeler doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook de vochtreserves worden ververst. Door regelmatig naar de sauna te gaan wordt de weerstand opgebouwd. Genoeg redenen dus om gebruik te maken van onze gratis wellness faciliteiten.
Zonnestudio

 

Even lekker bijkleuren na het sporten? Kleurtje nodig voor een opkomende wedstrijd? Bruinen voor de zomer- wintervakantie? Ook dat kan bij YOGA & MORE. Wij beschikken over een serie professionele zonnebanken. Of je nou lid bent of niet, iedereen kan bij ons onder de zonnebank. Leden kunnen zelfs hun abonnement upgraden zodat ze onbeperkt kunnen zonnen.