yoga & more - voor yoga en nog heel veel meer!

Body and Mind studio YOGA & MORE, gevestigd in het pand van Body Action Sport & Health Center en Sportcentrum Joop Nijziel, is een plek waar de sfeer en kwaliteit van een yogastudio worden gecombineerd met de faciliteiten van een luxe racquet, fitness & health centrum.

 

YOGA & MORE staat voor hoogwaardige programma’s en lessen in een inspirerende ruimte, met als doel tot een optimale beleving met bijbehorend resultaat te komen. Dit doet u onder begeleiding van onze ervaren docenten in een speciaal ingerichte studio van 100 m2. Een studio waarin u volledig wordt ondergedompeld in de wereld van Body and Mind. Bij het totaal nieuwe concept van YOGA & MORE is wellness in de vorm een Finse sauna en Turks stoombad onderdeel van het totaalpakket. Daarnaast kunt u zeven dagen in de week terecht aan onze gezellige bar voor een heerlijke (kruiden)thee of diverse verse sappen.

 

YOGA & MORE leden mogen daarnaast ook nog eens gebruik maken van de fitnesszaal, meedoen met alle overige groepslessen van Body Action* én gebruik maken van de tennis- en squashbanen van Sportcentrum Joop Nijziel. Zelfs tenniscompetities zijn inclusief. Bij YOGA & MORE kunt u hierdoor iedere dag kiezen uit een grote diversiteit aan programma’s en docenten. Er zijn meer dan 50 keuzes variërend van zeer inspannend tot uiterst ontspannend.

 

YOGA & MORE is jouw yogastudio met meer dan alleen yoga!

 

   * Body Action leden maken gratis gebruik van YOGA & MORE