partners

Ons partnerteam is inmiddels uitgebreid met diverse specialisten die bij Body Action hun  diensten aanbieden. Onze partners zijn deels geselecteerd op de toegevoegde waarde die zij aan onze sporters kunnen bieden en deels op het creëren van extra aanbod en mogelijkheden. Voor afspraken met een van onze partners ben je vrij om direct contact met hen op te nemen. Onze receptiemedewerkers assisteren u desgewenst bij het maken van een afspraak. Voor uw gemak treft u hieronder een overzicht van onze partners.

 


Sportcentrum Joop Nijziel: Alle leden van Body Action kunnen gratis gebruik maken van de tennis- en squashbanen van Sportcentrum Joop Nijziel. Zelfs competities zijn inclusief. Banen kunnen maximaal een week van te voren worden gereserveerd.
Monkey Town Schagen: Onze nieuwe buren! Een spetterend indoor speelparadijs voor kinderen vanaf 2 jaar. Klimmen, klauteren, springen, alles kan. Body Action organiseert regelmatig samen met Monkey Town leuke en sportieve kinderfeestjes of workshops.

Teitsma Fysiotherapie: Sterk in Fysiotherapeutische Zorg! Teitsma Fysiotherapie is een vooruitstrevende PlusPraktijk en heeft vijf verschillende vestigingen in de Gemeente Schagen. U kunt bij ons terecht voor o.a.: fysiotherapie,  manuele therapie, sportfysiotherapie, revalidatietraining, medical taping en blessure preventie. Op onze ‘Locatie Body Action’ staan Alex Klaver, Esmaralda Warmer-Hekking, Robin Schilder en Hessel Nolten dagelijks voor u klaar om actief met u te werken aan uw herstel. Wat kunt u bij ons verwachten: een helder behandelplan met haalbare doelstellingen, een professioneel behandelteam met hoogwaardige kwaliteit, laagdrempelige zorg dichtbij huis (ook aan huis), goede samenwerking met huisartsen en medisch specialisten, korte wachttijden en ruime openingstijden en sportmedische begeleiding. Heeft u langdurige klachten of heeft u recentelijk een blessure opgelopen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via: 0224-215856 of 06-51103579. Of stuur een email naar: info@teitsmafysiotherapie.nl.

Podozorg Schagen: Maakt onderdeel uit van een kwaliteitsketen van registerpodologen (erkende paramedische voetspecialisten in de gezondheidszorg) die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Door middel van collegiaal contact worden kennis en nieuwe vindingen met elkaar gedeeld en toegepast. 

Anouk Slijkerman - Oefentherapie & Mensendieck: Het streven is dat iedereen met een aandoening aan het bewegingsapparaat bewust wordt van de samenhang tussen klacht, lichaamshouding en beweegpatroon. Samen met de oefentherapeut wordt gezocht naar verbanden waarom het bewegen niet meer gaat zoals gewenst. Dit zorgt voor een actieve betrokkenheid, waardoor je leert zelfstandig te analyseren, corrigeren en toe te passen in het dagelijkse handelen.

Fitness Science - Personal Training: Trainingen van Fitness Science zijn ontworpen op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken om maximaal effect te garanderen. Of je nu wilt afvallen, een mooier figuur wilt of fitter en energieker wilt worden, Fitness Sciene heeft de meest effectieve trainingstrajecten om uw doel te behalen.

Tiebie Active - Personal Training: Trainingen van Tiebie Active zijn zo ontworpen dat je steeds in  realistische stapjes dichter bij je doel komt. Iedere stap die je maakt is voor zowel jou als voor de personal trainer een geweldige overwinning. Door samen te trainen et een personal trainer voel je je weer verantwoordelijk voor je lichaam en is het vaak makkelijker om de knop om te zetten.

FeelFit Coaching - Voeding & Lifestyle: Het huidige eetpatroon van veel mensen bevat te weinig groente en fruit én teveel suikers en ongezonde vetten. Hierdoor raakt het lichaam uit balans wat hele nadelige gevolgen kan hebben voor het gewicht, de gezondheid en je prestaties. FeelFit Coaching is het adres voor gezondheid- en voedingsadvies op maat, coaching en informatie over (sport)voeding, gezondheid en vitaliteit.

Marry Oltmans - Massage & Procesbegeleiding: Begeleiding vanuit de holistische visie dat lichaam en ziel één zijn. Verstoringen in de harmonie hiertussen kunnen problemen veroorzaken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De therapeut begeleidt je op de weg naar heelwording door het opheffen van belemmeringen, voortgekomen uit onverwerkte ervaringen.Indoor Ski Schagen: De ultieme manier om je voor te bereiden op je wintersportvakantie. Onder begeleiding van de docent wordt je techniek verbeterd, zodat je een betere skiër wordt. Voortaan hoef je dus op vakantie geen les meer te nemen, maar kan je lekker de hele dag vrij-skiën op de piste.