Wie zijn wij?

Body Action Schagen is een professioneel fitness team dat met motivatie en enthousiasme de onderscheidende factor vormt voor onze leden. Iedereen die bij Body Action Schagen sport - jong, oud, meer of minder sportief - moet zich thuis kunnen voelen en de aandacht krijgen die wenselijk is.

Body Action Schagen is een dynamische onderneming die in beweging is en die constant inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de fitness industrie. Sinds de oprichting in 2005 is Body Action Schagen dan ook uitgegroeid tot een succesvolle en gewaardeerde organisatie. Uiteindelijk wordt er aan het belangrijkste element van het leven gewerkt: Gezondheid!

Onze missie

De missie van Body Action Schagen is dan ook het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl binnen een vriendelijke en respectvolle omgeving. Wij nodigen u dan ook uit om bij gelegenheid kennis met ons te komen maken zodat wij u kennis kunnen laten maken met de ons uitgebreide fitness curriculum.

waarom welzijn op het werk?

Is uw medewerker ook uw waardevolste goed? Hierin zijn gezondheid en vitaliteit belangrijke pijlers. Regelmatig sporten heeft als gevolg dat het ziekteverzuim wordt gereduceerd, de (intrinsieke) motivatie en de prestaties zowel op de werkvloer als daarbuiten wezenlijk verbeteren. Uw werknemers zullen zich daadwerkelijk fitter en vitaler gaan voelen. Dit vertaald zich natuurlijk door naar de werkvloer.

Een gezond rendement op uw belegging

Uw medewerkers gaan zelf een contract aan met Body Action dus u heeft hier geen extra administratie van. Uw medewerkers kunnen al voor €29,95 onbeperkt komen sporten. Dat betekent dat uw medewerkers gebruik kunnen maken van een zeer professioneel fitnessteam en de nieuwste fitnessapparatuur. Dit past natuurlijk perfect in uw eigen welzijnsprogramma.