Adverteren bij Body Action Schagen

Adverteren in het meest toonaangevende en trendy sportcentrum van Noord-Holland? Wij maken het mogelijk voor u en uw bedrijf! Vanaf heden bieden wij u de kans om uw naam, bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij het Body Action publiek. Dat doen wij door het plaatsen van uw advertentie op onze lcd breedbeeld tv-schermen!

HERHALING IS DE KRACHT VAN DE BOODSCHAP DUS SUCCES VERZEKERD!!

Dit is een uitstekende promotie voor uw bedrijf en dit alles tegen een fractie van de kosten die u kwijt bent voor een advertentie in de krant. Tarieven voor Narrowcasting zijn op te vragen via schagen@bodyactionschagen.nl Heeft u zelf al een advertentie of beeldmateriaal ontworpen? Wij kunnen u wijzen op de juiste aanleverspecificaties.

VEEL VOOR WEINIG, EFFECTIEF EN PROFESSIONEEL

Onze schermen hangen op diverse strategische plaatsen binnen Body Action Schagen. Direct bij binnenkomst in onze lounge, gangen en kleedkamers kunnen de klanten uw advertentie aanschouwen. Uw advertentie verschijnt meedere malen per dag gedurende de contract periode. Daarnaast plaatsen wij u ook als partner op onze website door middel van een banner.