Body Action Schagen Partners

Ons Partner Team is inmiddels uitgebreid met diverse specialisten die binnen de faciliteiten van Body Action Schagen hun therapeutische en cosmetische diensten aanbieden. Onze partners zijn deels geselecteerd op de toegevoegde waarde die zij aan onze sporters kunnen bieden en deels op het gemak wat onze sporters ondervinden aan dergelijke dienstverlening gelijk na het sporten. Een dag heeft ten slotte maar 24 uur en veel van onze sporters zijn ook nog vader, moeder of verzorger! Wij nodigen u dan ook uit om bij gelegenheid kennis te maken met onze partners in de wetenschap dat zij u met al hun enthousiasme zullen verwelkomen. Voor afspraken met een van onze partners staat het u vrij om direct contact met ze op te nemen, waarnaast de Front Desk medewerkers van Body Action Schagen u graag assisteren bij het maken van een afspraak. Voor uw gemak treft u hieronder een overzicht van onze partners en hun core competenties:

 


WOUTER TEITSMA

ORTHOVISIO FYSIOTHERAPIE; maak goede zorg herkenbaar!
Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in beweging. Dagelijks houden zij zich bezig met het lopen, staan, zitten, springen en bukken van patiënten. Wij helpen u graag snel om weer goed te kunnen bewegen zodat u weer zonder problemen die houding of die activiteit naar wens kunt uitvoeren. Samen met u wordt een optimaal behandelplan samengesteld met reële doelen. Doelen die haalbaar zijn. Geen mens is namelijk gelijk, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders op behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeren van klachten.
Alex Klaver, Esmaralda Warmer-Hekking, Robin Schilder, Wietse de Vries en Hessel Nolten zijn  werkzaam op de ‘Locatie Bodyaction. Tussen 07:00 en 20:00 zijn wij op maandag tot en met vrijdag geopend. U kunt een afspraak maken via:
 
WOUTER TEITSMA
MOBIEL: 0651103579 TEL: 0224-215856
fysio@orthovisio.nl

Anouk Slijkerman

Anouk Slijkerman Oefentherapie Mensendieck is per september 2014 als praktijk begonnen bij Body Action. Het streven is dat iedereen met een aandoening aan het bewegingsapparaat zich bewust wordt van de samenhang tussen klacht, lichaamshouding en beweegpatroon. En van de rol die omgevingsfactoren en mentale factoren daarbij spelen. Samen met de oefentherapeut zoekt u naar verbanden waarom het bewegen niet meer gaat zoals gewenst. Dit zorgt bij u voor een actieve betrokkenheid waarbij u leert uw houding en bewegingen zelfstandig te analyseren, corrigeren en toe te passen in uw dagelijkse handelingen. www.slijkermanoefentherapie.nl

Anouk Slijkerman

Mobiel: 06-57771534

Leon Nan Voedingscoach

Het huidige eetpatroon van veel mensen bevat te weinig groente en fruit en te veel suikers en ongezonde vetten. Hierdoor raakt het lichaam uit balans en dit kan hele nadelige gevolgen hebben voor je gewicht, je gezondheid en je prestaties. FeelFit Coaching is het adres voor gezondheids- en voedingsadvies op maat, coaching en informatie over (sport)voeding, gezondheid en vitaliteit.

Leon Nan

Mobiel: 06 308 824 23, Tel: 0224-295158

Podozorg Schagen

Podozorg Schagen maakt onderdeel uit van Podozorg Nederland, een kwaliteitsketen van registerpodologen. Wij vormen een groep enthousiaste zelfstandige registerpodologen die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en doormiddel van collegiaal contact kennis en nieuwe vindingen met elkaar delen en toepassen. Om die reden staat Podopraktijk Lakeman ook ingeschreven onder de naam Podozorg Schagen. Registerpodologen zijn erkende paramedische voetspecialisten in de gezondheidszorg.

Podozorg Schagen

Tel: 06-53418810

Marry Oltmans, Massage en procesbegeleiding

In onze praktijk werken we vanuit de holistische visie dat lichaam en ziel één zijn: Beiden oefenen invloed op elkaar uit. Verstoringen in de harmonie tussen lichaam en ziel kunnen problemen veroorzaken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Aan de basis van die verstoringen liggen meestal onverwerkte, traumatische ervaringen opgedaan in de jeugdjaren, tijdens de geboorte, in vorige levens, door relaties, of door verlies. In onze praktijk begeleiden wij jou op je weg naar heelwording. Door het opheffen van belemmeringen, voortgekomen uit onverwerkte ervaringen, zal de harmonie tussen lichaam en ziel, en daarmee ook de harmonie tussen binnen- en buitenwereld, zich weer herstellen, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Marry Oltmans

Tel: 0227-593160