Renate Schrieken

  • Ik ben Renata Schrieken- Griep (28 jaar) en woon bijna 6 jaar in Schagen. Ik ben nu ongeveer 5 jaar lid van Body Action Schagen. Gemiddeld trainde ik 4x in de week, 2 maal Bodypump en 2 maal RPM. Doordat deze lessen (bijna) elke dag aangeboden worden, is dit prima te combineren met werk/privé. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke lessen, die ik zo nu en dan volg. Het is net waar ik op dat moment zin in heb. Het rooster biedt veel mogelijkheden. Ook vind ik het heerlijk om na het sporten gebruik te kunnen maken van het Turks stoombad in de kleedkamer. Momenteel ben ik 32 weken zwanger. Door de goede adviezen, aangepaste oefeningen en tips van de instructeurs bij Body Action, kan ik met veel plezier nog steeds deelnemen aan de les Bodypump en RPM. Daarnaast heb ik met een personal trainer, die ik destijds “gewonnen” heb met een leuke Facebook-actie een aangepast programma opgesteld. Deze is afgestemd op verschillende fases van mijn zwangerschap, zodat ik in de fitnessruimte mijn trainingsprogramma op een veilige manier zolang mogelijk voort kan zetten. Hierdoor sport ik momenteel nog 2 uur in de week. Er is altijd iemand in de fitnessruimte aanwezig, waarbij je terecht kan met vragen en hij/zij corrigeert sporters bij het uitvoeren van een oefening. Ook staat het personeel altijd open voor een praatje. Dit maakt een sportschool met zoveel leden toch persoonlijk en gemoedelijk. Er vinden momenteel veel nieuwe ontwikkelingen binnen de sportschool plaats. Het krijgt een behoorlijke opfrisbeurt en leden maken kennis met “FunXtion”. Door leuke marathons en nieuwe lessen raak ik steeds weer gemotiveerd en uitgedaagd. Kortom, ik hoop het nog zo lang mogelijk vol te houden tot de kleine komt en daarna ga ik zeker weer knallen!!

    Renata Schrieken, Schagen.

RUUD HOEPIk ben Ruud Hoep, word dit jaar 55, woon in Wieringerwaard en ben in april 2006 begonnen bij Body Action. Na het verlies van mijn zoon, in april 2005, moest ik iets vinden om uit het diepe dal te raken waar ik in was beland. In de krant las ik een oproep voor deelname aan Body for live. Een fitneschallenge gedurende 3 maanden bestaande uit 3 x per week kracht, 3 x per week cardio en 6 x per dag eten. Ik heb me daar volledig op gestort, ging 6 x per week naar de sportschool en hield mij keurig aan de nieuwe eetgewoonte. Door het sporten ging ik mij steeds beter voelen en nog harder trainen wat resulteerde in de overwinning (130 deelnemers) en een jaar lang gratis sporten.  In die periode ontmoete ik de ideale trainingsmaat waarmee ik bijna 10 jaar lang 3 x in de week samen heb getraind. Hij is ruim een jaar geleden gestopt en nu train ik 3 x in de week alleen. Daarnaast doe ik op zondagochtend mijn cardio training.
Ik heb in de zomerperiodes ook wel eens groepslessen gevolgd (Bodypump). Erg leuk om te doen maar tijdgebonden dus toch maar weer terug naar de zaal.
Na al die jaren is het sporten een onderdeel van mijn leven geworden waardoor het mij geen enkele moeite kost om even naar de sportschool te gaan. Om de paar maanden neem ik een weekje rust wat goed is voor het lichaam maar het voelt altijd weer goed als ik weer ga sporten.
Body Action is voor mij de ideale sportschool. Goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid, alles onder één dak. Fitness grote zaal, fitness kleine zaal, diverse groepslessen, sauna, stoombad, fysiotherapie en naast dit alles zeer vriendelijk personeel wat altijd bereid is om je te helpen, zowel in de fitness als bij de balie.

Ruud Hoep, Wieringerwaard

 

Tasso en Mary MitrovitchDe faciliteiten zijn goed. Er is voor ieder wat wils.Voor jong en oud. Groepslessen en individuele sporten. Als er zich al een probleem voordoet wordt er altijd gezocht naar een  goede, passende, oplossing. Sporten en bewegen is voor ons een manier van leven. Klantvriendelijkheid is daarbij erg belangrijk. Het geeft je zin om regelmatig de sportschool te bezoeken. Ook het sociale aspect, het contact met de mede sporters en de instructeurs is voor ons van groot belang. Voor ons is sporten niet moeten maar genieten.
Tasso & Mary Mitrovitch, Callantsoog.