Bodypump

Bodypump kan het beste omschreven worden als fitness op muziek. Terwijl de oefeningen zorgen voor een veilige en effectieve training, zorgt de muziek voor plezier en motivatie. De meeste oefeningen worden uitgevoerd met een stang (barbell). Het gewicht kun je zelf m.b.v. schijven bepalen, dus iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen.

Abs & Core

Onder leiding van een fitness instructeur in 15 minuten tijd je buikspieren aanpakken. Naast de buikspieren wordt er ook gefocust op de onderrug.

Grit Strength

GRIT STRENGTH is een High Intensity Interval Training waarbij je gebruik maakt van gewichten en stangen. Deze gewichten worden afgewisseld met oefeningen waarbij het eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt. Een half uur vol gas gaan en voldaan en tevreden weer naar huis, dat is Grit Strength

CXWorx

Slechts 30 minuten is alles wat je nodig hebt om je romp een uitdagende workout te geven. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik-, rug- en bilspieren. Hiernaast verbetert het ook de functionele kracht en werkt het preventief tegen blessures.