Lidmaatschappen

Bij Body Action Schagen kun je kiezen uit verschillende type lidmaatschappen. De voordeligste keuze is het onbeperkt trainen voor 12 maanden. Hiermee kun je onbeperkt fitnessen, meedoen met alle groepslessen en gebruik maken van de sauna / Turks stoombad!

Lidmaatschappen

Klantervaringen

Bekijk hier wat onze klanten vinden van ons fantastische fitnesscentrum. Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel bij Body Action. Zo sport u altijd op een goede en vooral plezierige manier.

Klantervaringen

Personal Trainers

Bij Body Action Schagen gaan we je helpen en begeleiden bij het behalen van je persoonlijke doel. We gaan net een stap verder als bij andere fitnesscentra. We zullen overal voor zorgen, van voeding en supplementen tot trainingen.

Personal trainers

Partners

Ons Partner Team is inmiddels uitgebreid met diverse specialisten die binnen de faciliteiten van Body Action Schagen hun therapeutische en cosmetische diensten aanbieden. Wij nodigen u dan ook uit om bij gelegenheid kennis te maken met onze partners in de wetenschap dat zij u met al hun enthousiasme zullen verwelkomen.

Partners