een ideale locatie voor uw evenement!

Body Action is een trendy, veelzijdige sportschool. Onze sportschool is een ideale locatie voor trainingen, workshops, babyshowers en feesten! Het moderne, stijlvolle interieur van Body Action zorgt voor een warme en sfeervolle ambiance. Mensen voelen zich er erg gauw thuis. De verschillende ruimtes maken Body Action zeer gebruiksvriendelijk en uiterst geschikt voor diverse mogelijkheden. Het Body Action team staat garant voor een aangenaam verblijf van uw gasten in onze accommodatie. Kwaliteit en service hebben wij hoog in het vaandel. Kom gerust even langs bij Body Action om de mogelijkheden van onze locatie te ontdekken en uw wensen te bespreken!

de ruimtes

Fitnessruimte, 2 grote sportzalen, grote bar + lounge, 2 toiletunits (1 dames, 1 heren), 1 dames- en 1 heren kleedkamer, Sauna en Turks stoombad. Beide kleedkamers zijn uitgerust met douches. Dit alles met een sfeervolle uitstraling.

parkeergelegenheid

Voldoende (GRATIS!) parkeergelegenheid, aansluitend aan de locatie zelf.

Informatie / prijsindicatie aanvragen?

In overleg zal een passende offerte worden samengesteld. Voor meer informatie en prijsindicatie over huur van één van onze zalen of het geven van een verjaardag, "zomaar" feestjes, babyshower, kraamfeest, kinderverjaardag e.d. kunt u met ons contact opnemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0224 - 21 22 23 of via email receptie@bodyactionschagen.nl