funxtion

FunXtion is een “functional training totaalconcept”, ontwikkeld om van jouw fitnesstraining een geweldige ervaring te maken die je keer op keer wilt beleven! FunXtion heeft alles; kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met de programma’s die je niet alleen flink aan het werk zetten, maar ook plezier laten beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Je werkt aan je kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie, ‘core strength’ en je verbrandt ongelofelijk veel calorieën.

Wat is FunXtion?

Met de FunXtion programma's komt de energie weer terug in de fitnesszaal! De FunXtion programma's zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Iedereen kan dus het maximale uit de training halen op zijn of haar eigen niveau. De FunXtion instructeur motiveert en entertaint de mensen in de groep en zorgt er voor dat iedereen traint met plezier en energie! De trainingen zijn compleet anders dan de conventionele manier van trainen en de FunXtion programma's worden regelmatig vernieuwd.

funxtion experience

Om een optimale klantbeleving te creeren is het Body Action Schagen "landschap" heringericht op basis van de styling van het FunXtion concept. Dit is totaal anders dan de conventionele indeling van met name cardio-en krachtapparatuur. Door het gebruik van kleur, licht en geluid en het verdelen van de sportschool in verschillende zones met verschillende functionaliteit, variëteit en progressie mogelijkheden, heeft Body Action Schagen een unieke vingerafdruk gemaakt, zodat de fitnessruimte zich kan onderscheiden en garant staan voor een unieke experience!

funxtion programma's

Met de FunXtion programma's komt de energie weer terug in de fitnesszaal! De FunXtion programma's zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Iedereen kan dus het maximale uit de training halen op zijn eigen niveau. De FunXtion instructeur motiveert en entertraint de mensen in de groep en zorgt er voor dat iedereen traint met plezier en energie! Er worden regelmatig nieuwe FunXtion programma's toegevoegd aan het lesrooster. Momenteel verzorgt Body Action het Move It, Cross & ABSolutelyCORE programma. Vanaf 18 Augustus verzorgen wij ook het programma 'Saved by the Kettlebell!' 

move it!

Move it! zorgt ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je work-out haalt en je hoofd even helemaal leeg is! Hiermee is Move it! de stress-killer bij uitstek!. In deze functional circuit groepstraining train je het totale lichaam en gaat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit. Met de Move It! training zal fitness nooit meer hetzelfde zijn en de resultaten verbluffend. In nog geen 30 minuten zal je een euforisch gevoel ervaren en beloven wij dat je niet kan wachten op de volgende Move It training.

Cross!

Tijdens Cross! gaan je de competitie aan met jezelf. Cross! is een gevarieerde, multidisciplinaire training, gericht op de sporter die bereid is net dat stapje verder te gaan binnen de grenzen van zijn eigen kunnen. Aan de basis van Cross! ligt crosstraining, dit refereert naar vormen van training die verschillende trainingsdisciplines combineert. Dit maakt Cross! een geweldige manier om verschillende spiergroepen te trainen, technische vaardigheden te verbeteren en verveling in je work-out regime te voorkomen. Cross! is een small group training van 45 minuten bestaande uit een movement preparation, een technieksessie en een intensieve korte workout. Cross! is spannend, uitdagend, effectief en gevarieerd. Enjoy getting Fitter, Faster, Stronger!