Spinning

Spinning is een indoor fietsles. Bij Spinning bepaalt de instructeur zelf zijn route en muziekkeuze. Hierdoor kan de instructeur veel variëren in intensiteit. Je weet dus zeker dat je altijd een verassende workout krijgt! De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren.

IT-cycling

IT-cycling is de 50 minuten interval indoor fietsles, gebaseerd op outdoor fietsen. Je fietst op inspirerende muziek over een route van 20 tot 25 kilometer aan gevarieerd terrein. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout. IT-cycling kent een vaste opbouw waarbij elke drie maanden de muziek en choreografie wisselen, dus je weet precies wat je te wachten staat!

BURN

BURN staat voor de "Body U Really Need". Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining in één.