hatha yoga

HATHA YOGA is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. HATHA YOGA is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. In het westen is HATHA YOGA vooral een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Deze les is ook geschikt voor mensen met lichte rugproblemen.

Bodybalance

Bij inspanning hoort ook ontspanning. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een aantal zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen, gebaseerd op Yoga en Pilates, creëren een workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. BODYBALANCE is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode voor lichaam en geest. Regelmatige beoefening van pilates heeft een gunstige uitwerking op je lichaam. Door regelmatige oefening zal je houding verbeteren, zul je rechter zitten en soepel en gracieuzer bewegingen. Verder worden de buik- en rugspieren versterkt en houding, evenwicht en controle over het lichaam verbeterd. Deze les is ook geschikt voor mensen met lichte rugproblemen.