kinderfeestjes

Heb jij zin in een origineel en sportief kinderfeestje? Dat kan bij Body Action en YOGA & MORE! Wij verzorgen een compleet kinderfeestje, met sport, spel, eten en drinken. Iedereen kan lekker uit zijn dak gaan bij jouw zelfgekozen lesprogramma.

 

We starten met een spetterend ontvangst in een gezellig aangeklede ruimte, waar voor iedereen wat lekkers te drinken en snoepen staat te wachten. Voor de jarige job ligt er zelfs nog wat extra klaar. Vervolgens verplaatsen we naar de zaal of ruimte waar de gekozen les zal plaatsvinden. Na afloop van de les heeft iedereen natuurlijk een stevige trek en is er de mogelijkheid om nog wat patatjes met lekkere snack te eten, uiteraard met wat te drinken erbij.

 

Voor meer informatie over de organisatie van kinderfeestjes kunt u mailen naar receptie@bodyactionschagen.nl of bellen via 0224 – 21 22 23.

 

 

 


 

Er kan gekozen worden uit de volgende lesprogramma's:

 

SURVIVAL-party met een stoere Bootcamp les

Ben jij niet bang om vies te worden van wat modder en durf jij de uitdaging aan? Kom dan met je vriendjes of vriendinnetjes deze bootcamp les met leuke survival oefeningen doen!

 

SHOW U CAN DANCE-party met een leuke streetdance, hiphop of Zumba les

Wil jij lekker los gaan op hippe dansmuziek? Ontdek samen met je vriendjes of vriendinnetjes jouw danstalent tijdens dit dansfeestje!

 

KICK & FUN-party met een coole Fitboxing of Bokszaktraining les

Met dit "kickboks" feestje heb jij het stoerste feestje van het jaar te pakken! Samen met je vriendjes of vriendinnetjes kan laten zien wat je in huis hebt en krijg je les van een echte kickboks leraar!

 

KIDZ FIT-party met een pittige fitness les

Een feestje voor de fitte fitness kids die wel eens wat actieve oefeningen met zandzakken en gewichten willen doen. Test jouw conditie en die van je vriendjes of vriendinnetjes!

 

ZEN-party met een ontspannende kidz yoga les

Doe jij het liever net even allemaal wat rustiger aan? Dan is dit precies wat je zoekt. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes doe je echte yoga oefeningen en bewegingen die heel leuk om te doen zijn. Wie kan er bijvoorbeeld het beste net doen alsof je bewegend zeewier bent?  

 

 

 

NIEUW! 

Vanaf nu is het ook mogelijk om je feestje te combineren met een arrangement bij onze nieuwe buren Monkey Town Schagen. Voor meer informatie klik hier.