bedrijfsuitjes

Naaste het reguliere aanbod en lesrooster is het bij Body Action en YOGA  MORE ook mogelijk om verschillende soorten workshops voor groepen te boeken. Deze workshops zijn altijd in besloten kring: er worden nooit meerdere groepen bij elkaar geplaatst!

 

Body Action en YOGA & MORE bieden workshops aan voor bedrijven en groepen volwassenen, maar je kan er ook een kinderfeestje vieren. Dus bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, een leuke personeelsmiddag of  wilt u een presentatie of vergadering eens op een andere manier vormgeven, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Er zijn workshops mogelijk waarin je een bepaald lesprogramma volgt. Maar ook workshops waar juist kennis, informatie en handvatten worden gepresenteerd om makkelijker met allerlei valkuilen om te gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop te boeken waarbij beiden gecombineerd worden. Wilt u de workshop combineren met een vergadering, dan is dit ook mogelijk. Wij zorgen dat de voor u benodigde randvoorwaarden aanwezig zijn. Body Action of YOGA & MORE stelt altijd in overleg met u het programma samen, passend bij uw ideeën en wensen.

 

Na afloop van de workshop kan nog zo langs als gewenst gebruik worden gemaakt van onze Finse sauna en Turks stoombad en kunnen wij desgewenst catering verzorgen.

 

Voor meer informatie over onze workshops kunt u mailen naar receptie@bodyactionschagen.nl of bellen via 0224 – 21 22 23.

 

Voor een overzicht van onze workshops en arrangementen klik hier.