fysiotherapie & sportmassage

Onze leden vragen vaak advies over de behandeling van sportblessures of andere lichamelijke ongemakken. Om hierin een stukje professionaliteit te bieden is Body Action Schagen een samenwerking aangegaan met enkele goede therapeuten. Onze professionals zijn geschoold op het gebied van fysiotherapie en sportmassage en zullen u op afspraak voorzien van een toepasselijke behandeling.

Sauna & Turks stoombad

Genoeg gefietst, bewogen op muziek of aan krachttraining gedaan? Kom dan even lekker tot jezelf. Het wellnessgedeelte biedt je alle mogelijkheden om volledig te ontspannen. De sauna en stoombad* zijn gratis toegankelijk voor alle leden van Body Action Schagen. Voor niet leden is het mogelijk om voor €12,50 per keer gebruik te maken van de sauna en het Turks stoombad. De voordelen van een saunabezoek zijn talrijk voor lichaam en geest! Door de warmte krijg je een betere doorbloeding. Het lichaam wordt zodoende goed schoongespoeld en zo raak je gif- en afvalstoffen kwijt. Ook de vochtreserves worden ververst. Door regelmatig naar de sauna te gaan wordt de weerstand opgebouwd. Ook al bent u nog nooit in een sauna geweest dan is dit wellicht reden genoeg om het een keer te proberen.

Zonnebank

Even lekker bijkleuren na het sporten? Kleurtje nodig voor een opkomende wedstrijd? Bruinen voor de zomer- wintervakantie? Ook dat kan bij Body Action Schagen. Wij beschikken over een serie professionele zonnebanken. Of je nou lid bent of niet, iedereen kan bij ons onder de zonnebank. Leden kunnen hun lidmaatschap upgraden zodat ze onbeperkt kunnen zonnen. Dan kan er twee keer per week van de zonnebank gebruik worden gemaakt.