FunXtion

Met de FunXtion programma's komt de energie weer terug in de fitnesszaal! De FunXtion programma's zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Iedereen kan dus het maximale uit de training halen op zijn of haar eigen niveau. De FunXtion instructeur motiveert en entertaint de mensen in de groep en zorgt er voor dat iedereen traint met plezier en energie! De FunXtion programma's worden regelmatig vernieuwd.

 

FunXtion

Kracht

Train je spieren tijdens de groepslessen met BodyPump, de Grit Strength workout, Cross en CXWorx. Even snel wat aandacht aan de romp schenken? Dat kan natuurlijk met Core 20 en het buikspierkwartier. Alle oefeningen zijn op ieders niveau uit te voeren. De motiverende muziek en enthousiaste instructeur zorgen ervoor dat je een top workout hebt en dat jij jouw gewenste resultaat behaalt!

Kracht

Conditie

Tijdens de conditielessen van Body Action wordt jouw lichaam maximaal geprikkeld om je vetreserves aan te spreken. Energieke fietsworkouts, een complete full-body interval workout, lekker sporten op de steps of zelfs met elastieken. Zo kom je wel in vorm!

Conditie

Dans

Hou jij van dansen? Dan zit je hier goed met de lessen; Zumba, Hip Hop en SH'BAM! Deze leuke en energieke danslessen zorgen ervoor dat je lekker in vorm blijft.

Dans

Virtuele Spinning

Heb je geen tijd om met de reguliere spinning lessen mee te doen of sport je gewoon liever zelf? Het kan natuurlijk allemaal bij ons. Stap op de fiets wanneer het jou uitkomt en start een virtuele spinning les. Er zijn verschillende route's beschikbaar op verschillende intensiteit niveau's. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Virtuele Spinning

Hatha Yoga

Het is een meditatieve vorm en geeft ruimte in het lichaam in de ruimste zin van het woord.  Hatha Yoga houdingen worden dan ook op een passieve, maar wel intensieve manier beoefend en lang aangehouden. Op die manier wordt eerder het bindweefsel dan de spieren opgerekt en gestimuleerd. Hierdoor worden gewrichten beweeglijker en actiever. Dit wederom stimuleert meer opening en ruimte in ons lichaam; in het bijzonder rond het gebied van heupen, heiligbeen en de gehele rug.

Hatha Yoga

BURN

BURN staat voor de "Body U Really Need". Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining in één. De workouts hebben een steeds veranderende structuur, waardoor u resultaat blijft boeken!

BURN!

Body & Mind

Bij inspanning hoort ook ontspanning. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een aantal zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen zijn wat Yoga en Pilates zo'n succes maakt.

Body & Mind

Jeugd

Ook voor de jeugd zijn er volop mogelijkheden om lekker te sporten bij Body Action. Wij hebben Kids-Fitness, Hip Hop, Streetdance, Fitboxing, Zelfverdediging, Yoga, Kickboks, demo's en optredens en natuurlijk zijn er volop mogelijkheden voor het geven van kinderfeestjes.

Jeugd

Vechtsport

Wij hebben een zeer mooie zaal die speciaal is ingericht voor de vechtsport. U kunt hier meedoen met de lessen kickboksen, bokszaktraining, BODYCOMBAT en BKICK.

Vechtsport