Fitness

Onze fitnesszaal is de blikvanger en het hart van ons fitnesscentrum. Onze fitnesszaal is uitgerust met de meest moderne kracht- en cardioapparatuur van het merk Matrix. Dit biedt een zeer breed scala aan mogelijkheden om je doelen te kunnen bereiken. Werkelijk iedereen kan hier naar hartelust sporten en bewegen.

Fitness

Wellness

Genoeg gefietst, bewogen op muziek of aan krachttraining gedaan? Kom dan even lekker tot jezelf. Het wellnessgedeelte biedt je alle mogelijkheden om volledig te ontspannen. De sauna en stoombad zijn gratis toegankelijk voor alle leden van Body Action Schagen. De voordelen van een saunabezoek zijn talrijk voor lichaam en geest!

Wellness

Ouderen

Bij Body Action vinden wij het belangrijk om iedereen genoeg aandacht te schenken en te voorzien in een passend lesaanbod. Op deze pagina vind u alle interessante informatie en passende lessen voor ouderen. Zo heeft ook u een goede en plezierige training.

Ouderen

Kinderopvang

Lekker sporten terwijl de kinderen in veilige handen worden vermaakt. Onze gediplomeerde medewerksters zorgen, binnen de hiervoor geldende tijden, voor uw kinderen terwijl ze heerlijk spelen met leeftijdsgenootjes.

Kinderopvang

Groepslessen

Hou jij van intensief bewegen, persoonlijke aandacht, sporten met een instructeur en een groep andere deelnemers? Dan zijn onze groepslessen echt iets voor jou! Er is voor ieder wat wils. Zo bieden wij van alles op het gebied van; Conditie, Kracht, Body & Mind, Dans, Vechtsport en Core! Probeer ook eens onze FunXtion lessen, onze instructeurs staan voor u klaar!

Groepslessen

Voedingsbegeleiding

FeelFit Coaching begeleidt u bij het aanleren van een gezond voedingspatroon. Ons doel is samen met u een verantwoorde passende leefstijl te bewerkstelligen. Op deze manier is het resultaat blijvend. In ons coaching proces zoeken we samen uit wat bij u past. Een compleet voedingsadvies is altijd een uitgebreide voedingsanamnese, variatielijsten en een persoonlijk voedings- en leefstijladvies.

Voedingsbegeleiding

Jeugd

Ook voor de jeugd zijn er volop mogelijkheden om lekker te sporten bij Body Action. Wij hebben Kidz Fitness, Hip Hop, Streetdance, Fit Boxing, Kickboksen, Cross, demo's en optredens en natuurlijk zijn er volop mogelijkheden voor het geven van kinderfeestjes.

Jeugd

Kinderfeestjes

Dat kan bij Body Action Schagen! Wij verzorgen een compleet kinderfeestje, met sport, spel, eten en drinken. De kinderen kunnen lekker uit hun dak gaan bij een zelfgekozen sport!


Kinderfeestjes