wellness

Finse sauna en Turks stoombad

 

Genoeg gefietst, gedanst, gerent of aan krachttraining gedaan? Kom dan even lekker tot jezelf. Onze Finse sauna en Turks stoombad bieden je de mogelijkheden om volledig te ontspannen en zijn gratis toegankelijk voor alle leden van Body Action.

 

De voordelen van een saunabezoek zijn talrijk voor lichaam en geest! Door de warmte krijg je een betere doorbloeding. Het lichaam wordt zodoende goed schoongespoeld en raakt opgebouwde gif- en afvalstoffen kwijt. Daarnaast worden stramme spieren en gewrichten soepeler doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook de vochtreserves worden ververst. Door regelmatig naar de sauna te gaan wordt de weerstand opgebouwd. Genoeg redenen dus om gebruik te maken van onze gratis wellness faciliteiten.
Zonnestudio

 

Even lekker bijkleuren na het sporten? Kleurtje nodig voor een opkomende wedstrijd? Bruinen voor de zomer- wintervakantie? Ook dat kan bij Body Action. Wij beschikken over een serie professionele zonnebanken. Of je nou lid bent of niet, iedereen kan bij ons onder de zonnebank. Leden kunnen zelfs hun abonnement upgraden zodat ze onbeperkt kunnen zonnen.