upcoming events

Body Action organiseert regelmatig leuke evenementen en activiteiten voor onze leden. Wij geloven sterk in het community-gevoel en vinden het juist daarom altijd erg leuk om samen met jullie nieuwe lessen, programma's of andere activiteiten te ervaren. Wanneer je wilt deelnemen aan een evenementen kun je jezelf inschrijven bij de receptie of een email sturen naar receptie@bodyactionschagen.nl.
n.n.b. - Spinning starters cursus

Meer info volgt snel!n.n.b. - bodypump techniek clinic

Meer info volgt snel! 

 


N.N.B. - Strongest (wo)man

Meer info volgt snel! 

 


N.N.B. - pr week cross

Meer info volgt snel! 

  

 

10 januari 2018 - 14 maart 2018 voedings- en afslankcursus

Wil je graag afvallen en fitter worden, geloof je niet in afvalprogramma's én wil je graag zelf begrijpen waar je op moet letten en wat nu eigenlijk wel/niet belangrijk is? Dan is onze 10-weekse voedings- en afslankcursus i.s.m. Fitness Science precies wat je zoekt!!! Iedere week krijg je een workshop/clinic over een bepaald topic, gepresenteerd door een gespecialiseerde HBO-docent. Je krijgt afgestemde groepstrainingen, individuele trainingsprogramma's én 1 op 1 afspraken met een Personal Trainer. Daarnaast helpen we je stap voor stap om je voedings- en leefpatroon aan te passen voor een blijvende verandering. Als leuke bonus mag je ook onbeperkt gebruik maken van alle activiteiten en faciliteiten van Body Action Schagen en YOGA & MORE. Geïnteresseerd? Kom dan op één van onze informatiebijeenkomsten (woe 3 januari 20.00 uur of zat 6 januari 12.00 uur). De cursus zelf start woensdag 10 januari!

 

 


past events


7 januari 2018 - Try Out XCORE en KickFun

Zondag 7 januari 09.30 - 12.00 uur Try-Out van zowel XCORE als KickFun!!! Wil jij deze lessen eens proberen en ben je benieuwd...pak je kans en doe mee💪. Ook niet-leden mogen gratis meedoen vandaag. Als toetje lanceren we ook de jubileum editie van BRN 25 en hebben we een afsluitende Nieuwjaarsborrel/lunch. Je kunt je vanaf nu inschrijven bij de receptie of via receptie@bodyactionschagen.nl. XCORE: is een explosieve standing core workout waarbij je buizen, gevuld met grit, gebruikt om de spieren in het rompgebied en langs de wervelkolom optimaal te trainen. Grote, krachtige totaalbewegingen worden afgewisseld met geïsoleerde bewegingen. XCORE is het explosieve, power broertje van BRN. KickFun: is een conditionele workout waarbij gebruik wordt gemaakt van kickbokstechnieken. Er wordt gewerkt met combinaties van stoten en trappen en van zogenaamde drills. Je werkt, in tegenstelling tot andere vechtsportlessen, op het ritme van de muziek. KickFun is een combinatie van kickboksen, Tai-Bo en BodyCombat.

 

 


4 november 2017 - Spinning marathon

We fietsen vandaag in 3 blokken van 50 minuten. Tussen de blokken is er steeds een korte pauze om te herstellen en om water bij te vullen. Inschrijven doe je bij de receptie of via receptie@bodyactionschagen.nl. Laat wel even weten met welke blokken je meedoet. En oh ja, verzoeknummers worden gewaardeerd! Introducees en niet-leden zijn ook welkom en mogen gratis mee!
2 oktober 2017 - Les Mills Release q4

Aanstaande maandag is het weer tijd voor de nieuwe RELEASE!! Wil je weer kennismaken met de nieuwe releases van het komende kwartaal? Geef je dan nu op bij de receptie! Deze avond krijgt je al vast een sneak preview van de nieuwe Bodypump, Bodybalance, Sh'bam, CX Worx, Grit en Burn. We doen 15-20 min per les dus ook als je wilt ervaren wat een les nu eigenlijk inhoudt...be there! Ook als je iemand kent die geen lid is: gewoon meenemen! Iedereen mag meedoen, lid of geen lid. De reguliere lessen Bodypump en Sh'bam komen deze avond te vervallen.16 september 2017 - opening yoga & more

Het programma voor de opening van YOGA & MORE van aanstaande zaterdag is bekend. SCHRIJF JE DUS SNEL IN! Ieder lesprogramma duurt vandaag 20 minuten, waardoor we maar liefst 5 verschillende lessen kunnen presenteren. Iedereen kan zich inschrijven (je hoeft dus niet lid te zijn van Body Action Schagen) en je kan je inschrijven voor 1 of voor meerdere lessen. LET OP! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vooraf te reserveren. Wil je dus zeker zijn van je plekje dan kun je je inschrijven bij de receptie van Body Action of via receptie@bodyactionschagen.nl. Vergeet dan niet om te vermelden voor welke les je je inschrijft. Wanneer een les niet meer te reserveren is, betekent dit NIET dat de les dan ook vol zit. Kom gewoon kijken of er nog plek vrij is! Wil je liever alleen kijken dan is dat ook prima. Houd er wel rekening mee dat we de lessen zo min mogelijk willen storen, waardoor je in principe alleen de studioruimte in/uit kan op de wisselmomenten van de lessen. Buiten de lessen om zullen de docenten ook alle tijd hebben om vragen te beantwoorden, tips te geven of om gewoon lekker mee te kletsen. Tijd: 11.00 – 13.00 uur (11.00 - 11.20 Hatha Yoga. 11.25 - 11.45 Body Balance. 11.50 - 12.10 Power Yoga. 12.15 - 12.35 Yoga Do-In. 12.40 - 13.00 Meditatie).10 juli 2017 - jaarafsluiting dansgroepen

Deze week hebben de meiden van onze streetdance- en hiphoplessen én de meiden van ons DemoTeam Black Activity hun jaarlijkse seizoensafsluiting. Alle ouders, broers, zussen, grootouders zijn bij deze uitgenodigd om te komen kijken. En natuurlijk Monique bedankt weer voor de leuke lessen en choreo's! Tijd: 17.00 - 18.30 uur.25 juni 2017 - Les mills release q3

Doe mee! Schrijf je snel in bij de receptie en maak als eerste alle lessen mee. Geïnteresseerd in een andere groepsles maar weet je niet of het je bevalt? Deze release is perfect om een andere groepsles mee te maken! Dus aanmelden maar! Zowel voor leden als niet-leden gratis. Tijd: 10.00 - 12.30 uur.  


19 juni 2017 - outdoor bodypump

Voor aankomende maandag wordt er lekker zwoel zomerweer verwacht. Vandaag verhuizen we daarom de BodyPump les naar buiten toe. Heb je na zo’n mooie dag zin om toch nog wat te doen, kom dan gewoon lekker meedoen. We verzamelen op buitenbaan 1. Het zou fijn zijn als je iets eerder kwam, zodat je kunt helpen met je eigen gewichten naar beneden te brengen. Tijd: 19.00 – 20.00 uur.7 mei 2017 - sportief schagen

Aanstaande zondag wordt Sportief Schagen 2017 georganiseerd. Er zullen verschillende sportverenigingen uit Schagen e.o. zichzelf presenteren op een sportieve markt rondom de Grote Kerk. Ook Body Action Schagen & Sportcentrum Joop Nijziel, Tennis en Squash is dit jaar van de partij om kennis mee te maken. Naast onze informatieve kraam, zullen we ook een interactief deel hebben waar je verschillende fitnessonderdelen (zoals kettlebelltraining en training met weerstandsbanden) kunt ervaren. Leuk om mee te doen voor zowel jong als oud en alles wat daar tussenin zit. Daarnaast zullen de meiden van ons dansteam twee keer een demo verzorgen op het podium. Dus vind je dansen leuk? Kom dan zeker even kijken! Speciaal voor iedereen die zich op deze dag inschrijft bij Body Action (12-maanden abonnement) hebben we een leuke extra aanbieding.Tijd: 11.00 - 15.00 uur.1 april 2017 - maak kennis met tennis

Wist je dat Body Action leden met hun abonnement ook gebruik mogen maken van de tennisbanen van Sportcentrum Joop Nijziel. Lijkt dit je leuk, maar ben je (nog) niet zo goed in tennis? Doe dan mee met "Maak kennis met Tennis"! Er zijn Tennistrainers aanwezig om de basistechnieken van het tennis aan te leren. En er zijn fitnesstrainers om je leuke, uitdagende en tennis gerelateerde conditie- en krachtoefeningen te laten ervaren. Voor wie het leuk vindt, sluiten we de ochtend af met partijtjes! Voor leden van Body Action is deelname gratis. Voor niet-leden vragen wij een kleine bijdrage van €5,-. Wil je graag meedoen met "Maak kennis met Tennis" maar heb je nu net die zaterdag geen oppas? Wij regelen het voor je: de hele ochtend is er kinderopvang aanwezig (laat van te voren wel even weten bij de receptie dat je jouw kindje meeneemt). Tijd: 09.30 - 12.00 uur.

 

 

 


8 januari 2017 - new years release q1

Heb jij je al opgegeven voor de Les Mills Release Q1 2017?. De release van de nieuwe Les Mills lessen, inclusief BRN. Van alle lessen worden een aantal tracks gepresenteerd, zodat je geen les hoeft te missen!Na afloop zorgen we voor een gezellige Nieuwjaars borrel! Meld je nu aan bij de receptie. Tijd: 09.30 - 12.00 uur.
7 januari 2017 - afrodance & dancehall workshop

Houdt je van dansen en wil je een keer eens echt iets anders doen. Doe dan mee met deze spetterende Afrodance & Dancehall workshop bij Body Action. Aanmelden kan via zicodance@hotmail.com of via 06-44836637. Kosten voor leden: 1 workshop €7,50 en 2 workshops €12,50. Kosten voor niet-leden: 1 workshop €10,- en 2 workshops €15,-. Tijd: 12.00 tot 14.00 uur.